Schools & Libraries

University of Applied Sciences The Hague ''The new way of working''

Project Details

  • Client
    University of Applied Sciences The Hague
  • Location
    The Hague, NL

Project Team

Design: IAA Architects Amsterdam in collaboration with MerkX Amsterdam

Project description

First part redesign with Het Nieuwe Werken
Cabinet structure copier and locker cabinets.
Room divider with perforated and acoustic panels.
Detached info furniture with stainless steel upholstery.

Project - University of Applied Sciences The Hague

Project - University of Applied Sciences The Hague

Project - University of Applied Sciences The Hague

Project - University of Applied Sciences The Hague

Project - University of Applied Sciences The Hague


Would you like to know more about this project?

Afrikalaan 15
5232 BD  's-Hertogenbosch

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Taal / Language