Schools & Libraries

Foundation Leerlingzorg Almere

Project Details

  • Location
    Almere, NL

Project Team

Design: Christian Quesada van Beresteyn / Sabina Hendriks - Cook in collaboration with VAN DER PLAS Meubel & Project BV

Project description

Multifunctional wall unit with mailboxes, coffee table and file storage.
OSB plate (Oriented Strand Board) plate made of pointed wood chips in clear lacquered version in combination with plastic compartment layout.
Entrance wall part with blackboard chalk wall part.

Project - Foundation Leerlingzorg Almere

Project - Foundation Leerlingzorg Almere

Project - Foundation Leerlingzorg Almere

Project - Foundation Leerlingzorg Almere

Project - Foundation Leerlingzorg Almere

Project -Foundation Leerlingzorg Almere

Project - Foundation Leerlingzorg Almere

Project - Foundation Leerlingzorg Almere

Project - Foundation Leerlingzorg Almere


Would you like to know more about this project?

Afrikalaan 15
5232 BD  's-Hertogenbosch

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Taal / Language